A Magyar Testnevelési Egyetem Támogató Köre Alapítvány emelt szintű testnevelés érettségire felkészítő tanfolyamot indít 2022. január 8-tól. A tanfolyam várhatóan 2022. májusig tart. A foglalkozásokon résztvevőket a TE tanárai – hallgatóink segítségével – készítik fel az emelt szintű testnevelési érettségi vizsgára.

Az órákat szombati napokon (nem minden héten) 9.00-től 15.45-ig tartjuk.

A tanfolyam díja, összes sportág választása esetén, fiúk részére 76 000 forint, lányok részre 84 000 forint, amit átutalással kell egyösszegben az Alapítvány számlaszámára befizetni. A számlaszámot a jelentkezőknek később, külön e-mailben megküldjük. Amennyiben valaki nem igényli a felkészítést valamely sportágból, a tanfolyam díját óraszám arányosan csökkentjük. A részletes árlista a fizetési nyilatkozaton szerepel. A már befizetett tandíj visszatérítésére nincs lehetőség!

A TF-en rekonstrukciós munkálatok folynak, ami teremhiányt okozott, emiatt nem minden sportági órát tudunk a TF-en megtartani. Az úszás és atlétika oktatását csak külső helyszínen tudjuk megoldani. Ez némi kényelmetlenséggel jár, de ugyanakkor ez még így is jobb, mintha nem tartanánk előkészítőt ebből a két sportágból sem. Sajnos teremhiány miatt nem tartunk labdajátékokból felkészítést, ami a sportági választékot leszűkíti. Bízunk benne, hogy ezt mindenki a saját iskolájában meg tudja oldani.

Választható sportágak: atlétika, gimnasztika, küzdősportok, ritmikus gimnasztika, torna, úszás.

A jelentkezési lapot és a fizetési nyilatkozatot december 20-ig a hollosi.dora@tf.hu kérjük elküldeni. Érdeklődni a +36-209-124-058 telefonszámon lehet.

Az órarendről a beiratkozás után e-mailben tájékoztatást küldünk.

Tavasszal, megfelelő számú jelentkező esetén elméleti felkészítést is tervezünk indítani online formában. Erről később adunk bővebb tájékoztatást.

Reméljük, a járványhelyzet miatt nem kell a tanfolyamot lemondanunk, amennyiben igen, természetesen a már befizetett tandíjat visszatérítjük.