Autó-motorsport menedzser

A képzés célja: olyan szakemberek képzése, akik megalapozott elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint készségek birtokában képesek autó- és motorsport menedzser munkakör ellátására, alkalmasak a rendelkezésre álló erőforrások tervezésére, koordinálására, irányítására. Az autó- és motorsport területén képesek menedzseri feladatok ellátására, mind a versenyszervezés, mind a motorsport létesítmények üzemeltetése terén.

Az autó-motorsport menedzser szakon a hallgatók bepillantást nyerhetnek a magyar motorsport életébe, szakágaiba, valamint hazai és külföldi versenypályák, versenycsapatok működésébe.

A képzés alatt képessé válnak a versenycsapatok vagy versenypályák menedzselésére, fejlesztésére és teljesítményük, vagy kihasználtságuk fokozására. Olyan tudást sajátíthatnak el, melyekkel a sportszervezetek sportszakmai munkájának irányítását, szervezését, ellenőrzését és fejlesztését képesek ellátni.

Megszerezhető szakképzettség neve: autó-motorsport menedzser

A képzési idő: 2 félév

Felvételi követelmények: bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél.

Jelentkezés:

Jelentkezni a végzettség másolatával, illetve max. 2 oldalas szakmai önéletrajz és max. 2 oldalas motivációs levél csatolásával lehet online formában: hamarosan, kérjük, látogasson vissza később.

A szakirányú továbbképzés önköltséges, melynek díja 290 000 forint/félév.

Jelentkezési határidő: hamarosan, kérjük, látogasson vissza később

Képzés kezdete: hamarosan, kérjük, látogasson vissza később

Kapcsolattartó/szakfelelős:

  • Dr. habil. Lénárt Ágota
  • 1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.
  • +36 1 488-1510, +36 30 954 4729
  • lenart.agota@tf.hu

A képzés programja (adatlapja, a képzés rendszere, a képzés tanterve, tantárgyleírások >>>

A képzés tervezett helyszínei: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, valamint külső helyszínek, pl.: Hungaroring.

2022. november 16. (módosítva: 2022. november 16.)